RASVETA

Unutrašnja i spoljna rasveta je dostupna u našoj širokoj i kvalitetnoj ponudi. Electro Line Lupo nudi nekoliko kategorija rasvetnih tela za opremanje i potpunu funkcionalnost prostora po želji saradnika.

Prilikom opremanja bilo kakvog poslovnog objekta, a naravno i stambenog prostora, posebnu pažnju treba posvetiti izboru rasvete. Rasveta predstavlja umetan izvor svetlosti koji utiče na funkcionalnost celog prostora, a ujedno ima i dekorativnu ulogu. Pogledajte ponudu koja će odgovoriti na sve potrebe bilo da se radi o ugradnoj, industrijskoj, unutrašnjoj ili spoljnoj rasveti. Za informacije o dostupnosti svih proizvoda, možete nam se obratiti i putem upita na sajtu. 

Unutrašnja i spoljna rasveta prodaja i kompletna ponuda

Kada je u pitanju rasveta prodaja različitih proizvoda visokog kvaliteta je naša osnovna delatnost! Nudimo osvetljenje za sve namene, bilo da vam je potrebna rasveta za poslovne prostore, hotele, restorane… U našoj ponudi nalazi se spoljna rasveta, pa možete poručiti baštenske svetiljke, reflektore ili druge proizvode iz ponude. Unutrašnja rasveta koja podrazumeva lustere, stone i podne lampe se takođe nalazi u našem katalogu.

Ugradna rasveta u Electro Line Lupo timu podrazumeva: LED panele, rozetne kao i ugradne svetiljke. Nudimo  kvalitetne armature, uličnu rasvetu, i sve ostale proizvode koje podrazumeva indstrijska rasveta. U našem katalogu se nalaze i najrazličitiji tipovi sijalica koje će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. 

Kada je u pitanju prodaja rasvete pored navedenih kategorija nudimo i LED trake, ručne lampe (punjive lampe), kao i panik lampe. Uz rasvetu koju nudimo je mouće opremiti sve prostorije kvalitetnim rasvetnim telima koja će obezbediti efikasan rad i produktivnost. 

Zašto kupiti Electro Line Lupo rasvetu?

Jednostavno proverite dostupnost proizvoda

Za sve proizvode iz našeg online kataloga koji vas zanimaju nam možete poslati upit, a mi ćemo u najkraćem roku dati povratnu informaciju o njihovoj dostupnosti i mogućnostima dostavljanja na odabranu adresu. Uz samo par klikova se informišite o svim opcijama saradnje sa Electro Lupo Line timom.

Pouzdani brendovi

Pouzdani brendovi čiji je osnovni proizvod rasveta online su dostupni putem našeg sajta. Višegodišnje iskustvo ovih brendova pobrinulo se za to da u našoj ponudi imamo odlična rasvetna tela idealna za svaki tip poslovnog prostora i različitih ambijenata. 

Veliki izbor rasvete

U našem katalogu se nalaze rasvetna tela svih kategorija, a pored toga postoji i velika mogućnost izbora i kada su u pitanju boje i materijali. Kod nas je moguće pronaći proizvode koji će zadovoljiti i najzahtevnije potrebe kupaca.

Pošaljite nam upit za poslovnu saradnju