Čime se bavimo?

Osnovna delatnost preduzeća Electro Line Lupo jeste veleprodaja rasvete i elektro materijala na domaćem tržištu. Electro Line je uvoznik i distributer brendova kao što su ALING CONEL, NOPAL, HOROZ ELECTRIC i mnogih drugih. Trudimo se da obezbedimo najkvalitetnije proizvode za opremanje vašeg radnog prostora.

Istorija kompanije

Kompanija Electro Line Lupo je zvanično krenula sa radom 2010. godine, kada je i osnovana kao članica Lupo grupe, sa glavnom delatnošću u veleprodaji rasvete i elektro materijala. Naše preduzeće raspolaže odličnim magacinskim i kancelarijskim kapacitetom, ali i ostalim prostorima koji se nalaze u vlasništvu kompanije. Pored toga, u okviru ovih objekata raspolažemo i sopstvenim carinskim magacinom.

Naša vizija

Vizija naše kompanije od samog početka rada jeste da svojim pristupom i radnom etikom, kao i kvalitetom ponude, učini proizvode koje prodajemo što pristupačnijim, kako bi naši korisnici svaki put bili zadovoljni saradnjom, i kako bismo opravdali pruženo poverenje od strane potrošača.

Pouzdani saradnici

Zahvaljujući širokoj lepezi naših proizvoda, ljubaznom osoblju i visokoj dozi profesionalnosti, možemo se pohvaliti čvrstim višegodišnjim saradnjama. Electro Line Lupo vodi računa o željama svojih klijenata, i omogućava uspešnu realizaciju zahteva, kao i isporuku u najudaljenija područja.

Korisnički servis

Ako ste zainteresovani za poslovnu saradnju, ili imate pitanje u vezi naših proizvoda, možete nam se obratiti pozivom na naš broj telefona, putem mejla ili kontakt forme na sajtu, i mi ćemo u najkraćem roku odgovoriti na vaša pitanja.

 

Brza dostava

Electro Line Lupo omogućava efikasnu isporuku proizvoda, u roku od samo 2 dana, i do najudaljenijih područja. Naše proizvode možete poručiti online, samo jednim klikom.

Širok asortiman

Sve naše stare (i nove) proizvode možete pronaći na našem sajtu, na kome se sada nalazi preko 2500 proizvoda. Nudimo vam raznovrsnu ponudu unutrašnje i spoljašnje rasvete, kao i dekorativnu rasvetu i razne izvore svetla.

 

Promotivne ponude

Pratite naš sajt gde ćemo vas obaveštavati o promotivnim ponudama, zanimljivim akcijama i sniženim cenama, kao i novim proizvodima koje vam nudimo.

Vrhunski kvalitet

Kod nas možete naći samo proizvode najboljeg kvaliteta, i od pouzdanih brendova čije dugogodišnje prisustvo na tržištu rasvete i elektro materijala upravo tome može i da posvedoči. Bilo da ste u potrazi za unutrašnjom, spoljašnjom ili dekorativnom rasvetom, možete se pouzdati u kvalitet i pouzdanost proizvoda u našoj ponudi.

meta

Naš cilj

Težimo tome da svojim klijentima obezbedimo veliki izbor kvalitetnih proizvoda, uz stalne inovacije i saradnju sa uspešnim brendovima.

stiker

Naši brendovi

Kod nas ćete naći asortiman proizvoda samo najkvalitetnijih proizvođača, kao što su: Aling Conel, Ozcan, Elid, General Electric i mnogi drugi.

sijalica

Naši proizvodi

Electro Line Lupo nudi veliki izbor unutrašnje, ugradne, spoljašnje i industrijske rasvete, kao i širok asortiman elektromaterijala za vaša preduzeća.

Zaposlenje

Postani deo Electro Lupo tima

Pošalji svoj CV i pridruži se timu od preko 220 ljudi profesionalaca koji rade sa nama!